Big Belly Bar & Garden

Availability
Information
Location
Photos
Restaurant information

Bierproeverij + bitterballen

9,7
Perfect · 81 reviews
Big Belly Bar & Garden
Breda (134km)
Sold: 181
€16,60
€9,95
Book

Summary

Beleef een gezellige middag uit met een bierproeverij van speciaalbieren + bourgondische draadjesvleesbitterballen bij Big Belly Bar & Garden in hartje Breda

Availability

Highlights

 • Geniet van een gezellige bierproeverij + bitterballen
 • Zie hier de inhoud van de deal
 • Proef 4 verschillende, eigen gebrouwen speciaalbieren
 • Inclusief bourgondische draadjesvleesbitterballen
 • Jij krijgt uitleg over de speciaalbieren
 • Zie hier de lovende recensies
 • Een prachtige, hippe zaak in hartje Breda
 • Beleef een gezellige avond uit met vrienden
 • Ook geldig in het weekend!

The fine print

Location

Big Belly Bar & Garden
Prinsenkade 3, 4811 VBBreda
134 km from De kust
0 km from train station

Photos

+4

More info

Ben jij een echte bierliefhebber? Kom dan snel naar Big Belly Bar & Garden in hartje Breda. Je beleeft een gezellig middag met een bierproeverij van eigen gebrouwen speciaalbieren inclusief bitterballen van bourgondisch draadjesvlees. Jij en jouw vrienden krijgen uitleg over de 4 bieren van het team. Neem plaats in de gezellige bar of buiten in de prachtige, grote binnentuin. Dat wil je niet missen! 

Speciaalbieren

 • Franz (uber pilz)
  Zachte en heerlijk pilz. Is gebrouwen met een speciale gist die koud vergisten. Dit geeft een hele frisse smaak. Het bier is gemaakt om er veel van achter elkaar op te drinken. 4,5% Alc.
 • Baron (Bredaas wit)
  Een bijzonder recept met veel haver en boekweit. Lekker romig en notig met een kleine toevoeging van jeneverbes voor een frisse toets. 5,5% Alc. 
 • LouLou (blond)
  Dit blonde bier is gebrouwen met New Orleans als inspiratiebron. De geselecteerde hoppen geven namelijk aroma's van zoete wilde perziken, nectarines en honing. Er is een klein beetje honing toegevoegd voor een heerlijk rijke afdronk. 5,8% Alc. 
 • Bobby love (New England IPA)
  Dit bier smaakt heerlijk fris als een tropisch fruitsapje. Dat komt omdat het gebrouwen is met veel hop maar dit alleen koud is gebruikt. Dryhopping produceert deze heerlijke fruitsmaken vol met ananas, mango, zoete cirtus en een tikje kokos. 5,5% Alc. 
Bitterballen
 • Bourgondische bitterballen
  met huisgemaakt draadjesvlees

Reviews

9.7
Perfect
81 reviews

Restaurant information

Het verhaal van de Big Belly Bar is gestart met het biermerk; Big Belly Brewing Company. Dit bedrijf is opgezet door 3 Bredase vrienden en behoort al jaren tot de top van de Nederlandse Brouwerijen. Zij hadden niet voor ogen om iedereen een Big Belly te geven, maar om mensen eraan te herinneren dat je keihard moet genieten! 'The good old days are now'. Met de wens om deze gedachte tot leven te laten komen, werd de Big Belly Bar & Garden geopend in een prachtig pand aan de haven met een tuin waar het aantal zonuren hoog is. Perfect voor heerlijke proeverijen en gezellige feesten en zomeravonden! 
 
Het bijzondere van de Big Belly Bar & Garden is dat zij volledig onafhankelijk van producenten of grote multinationals werken en dus zelf bepalen wat zij serveren - uniek in Breda! Jij maakt dus kennis met kwalitatief goede producten. Bij binnenkomst zie je dan ook meteen de trots van deze zaak: 24 tapkranen, waarvan er minimaal 12 bieren op staan die zij zelf creëren. Geïnspireerd op deze bieren wordt er 'Comfort Cuisine' geserveerd. Eten dat je kent van je vakantie, de film of vroeger, maar dan met een upgrade van hun (voormalig sterrenniveau) chef. Alles in kleine porties, gemaakt om te proeven. Ook voor een kopje koffie bij de lunch ben je hier aan het goede adres, naast hun 'normale' koffie-bonen hebben ze ook koffiebonen laten rijpen op bourbon-vaten. Echt een unieke smaak en een primeur in Europa!

Je bent van harte welkom bij de Big Belly Bar & Garden!

Book

Restaurants near Big Belly Bar & Garden