arrow_back Terug naar overzicht
Waardebon voor Glamping Voucher

Waardebon voor Glamping Voucher

locationpin Online
navigationarrow
Verkocht: 24
€100 €10
hotelbed
Boek nu voor €10
arrowright

Hotelinfo

Waardebon ter waarde van 100 euro te besteden op het gehele aanbod aan accommodaties van Glamping Voucher: keuze uit bijna 50 locaties in 8 verschillende landen

Beschrijving

Wil je op vakantie met het hele gezin? Glamping Voucher biedt comfortabele accommodaties op diverse campings in Europa. Je krijgt een waardebon ter waarde van 100 euro, vrij te besteden op het gehele aanbod van Glamping Voucher. Met de waardebon kun je een accommodatie boeken op een van de circa 50 campings in 8 verschillende landen, bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Frankrijk. 

Glamping biedt het beste van kamperen! Zo kampeer je bijvoorbeeld in een volledig ingerichte tent die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan comfortabele bedden, een verrijdbare keuken, een kacheltje én op sommige campings zelfs een eigen badkamer. Het opzetten van een tent of het meeslepen van een caravan is dus niet nodig, ideaal voor gezinnen met kinderen. De sfeervol ingerichte safaritent heeft heerlijk ruim terras met luifel, hierdoor ervaar je het ultieme buitengevoel van kamperen! 

Accommodaties

  • Safaritent zonder sanitair (1-6 personen)
  • Safaritent met sanitair (1-6 personen)
  • Mobile home (1-6 personen)
  • Coco Sweet (1-4 personen)
  • Freecamp-huurtent (1-4 personen)
  • FeelGood lodge (1-6 personen)
Klik hier voor meer informatie over de accommodaties, de inrichting van de accommodaties kunnen per camping verschillen.

Hotels in de buurt van Glamping Voucher

hotelbed
Boek nu voor €10
arrowright