arrow_back Terug naar overzicht
Overnachting(en) + ontbijt voor 2 vlak bij de zee

Overnachting(en) + ontbijt voor 2 vlak bij de zee

locationpin Den Helder
navigationarrow
6175.5 km t.o.v. Ashburn
Verkocht: 335
€99 €59
hotelbed
Boek nu voor €59
arrowright

Hotelinfo

Voor 2 personen: 1 of 2 overnachtingen aan zee + een heerlijk ontbijt + eventueel spareribs met friet bij Hotel Den Helder

Beschrijving

Verras je geliefde met 1 of 2 romantische overnachtingen in de omgeving van Den Helder of ga lekker shoppen met je beste vriendin. Bij Hotel Den Helder geniet je van comfort, gezelligheid en gastvrijheid en word je compleet in de watten gelegd door de vriendelijke medewerkers. Het hotel is dé perfecte uitvalbasis voor jouw bezoek aan de stad, het eiland Texel of de omgeving van Den Helder. Ook de visserij- en marinehavens, stranden en duinen van Den Helder zijn vlakbij.

Jullie kunnen de 2 overnachtingen eventueel uitbreiden met een lekker diner. In dat geval genieten jullie op de dag van aankomst van een heerlijke spareribs met friet. Nadat jullie 's ochtends uitgeslapen hebben, mogen jullie aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met dagverse producten. Jullie beleven gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

Beoordelingen

A.
Mevr. A. Gombert
star star star star star

Heel leuk weekend gehad met de kids. Het is gedateerd, maar dat beseffen ze zelf al te goed. de sfeer die er hangt is gemoedelijk en gezellig. Het bowlen is echt een leuke toevoeging. Ontbijt was meer dan prima. Medewerkers (wij troffen Joey en Junior 😁👌) zijn hardwerkend, gastvrij en vrolijk. Een aanrader, zeker!

G.
Mevr. G. Sangen
star star star star star

D.
Mevr. D. Douhou
star star star star star_border

M.
Mevr. M. Kregel
star star star star star_border

We hebben een leuk verblijf gehad in dit hotel. Het personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt op donderdagmorgen was goed. Er was voldoende. Vrijdagmorgen echter was steeds alles, maar dan ook alles op. Het brood, de yoghurt, de borden, de schaaltjes. Personeel was druk in de weer en deed zijn best, maar liep steeds achter de feiten aan. Als dat onze enige kennismaking was geweest, zou ik er nooit meer naar toe gaan. gelukkig hebben we ook de andere kant gezien. Hotel ligt mooi centraal om te fietsen en voor een dagje Texel.

hotelroom

Beste heer/mevrouw Kregel,
hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel. Bedankt voor uw feedback dit waren wij enorm. De vrijdagochtend was inderdaad hectisch, vele gasten kwamen tegelijk tijd ontbijten. Hieruit halen wij weer leerpunten, gelukkig heeft u ook de andere kant gezien, zoals het normaliter gaat.
Nogmaals bedankt en de volgende keer.
Met vriendelijke groet, Team Hotel Den Helder

E.
Dhr. E. De Beurs
star star star star star

Hotels in de buurt van Hotel Den Helder

hotelbed
Boek nu voor €59
arrowright