Bij den Appel

Photos

Reviews

9.9
Perfect
248 reviews
K.
Ms. K. Tassent
Heel gezellig, lieve gastvrouw die ons een supergoed gevoel gaf. De brunch was te veel om op te krijgen, maar we kregen wat over was zonder problemen mee in een doosje zodat we er later op de dag nog van konden genieten. De gekruide ham was zo lekker dat we nog extra hebben bij gekocht om mee naar huis te nemen. Dit adresje is een aanrader: zowel voor brunch, ontbijt, als voor hun tosti's
M.
Mr. M. Vandendijck
Heel vriendelijk personeel !Een mooi aanbod en een gezellig zaakje !
P.
Mr. P. Bours
prima verzorgd en lekker

Location

Bij den Appel
Varkensmarkt 22, 3590, Diepenbeek
0km from train station

Contact

Company information

Bij den Appel is van alle markten thuis. Bij deze prachtige en gezellige zaak ben je aan het juiste adres voor de lekkerste gerechten en delicatessen. Of je nu uitgebreid in zaak wilt ontbijten of brunchen, of liever heerlijke planken cheese-meat & tapas welke ook aan huis geleverd kunnen worden, het is hier allemaal mogelijk.

Dag in dag uit wordt hier vol passie gewerkt om jou te laten genieten van de lekkerste smaken. De aangename bediening zorgen voor een warm ontvangst, een huiselijke sfeer en zorgen ervoor dat jij altijd de juiste keuze maakt in het rijke assortiment. Bovendien is dit een superleuke zaak om als gezin je jonge kinderen mee naartoe te nemen.

Ervaar het nu zelf bij Bij den Appel!